Over ons

Schreuders Technical Solutions is een hobbyproject van Ramon Schreuders. Het begon allemaal met vrijwilligerswerk bij de plaatselijke muziekvereniging. Tijdens hun concerten hadden ze een crew nodig die de randzaken regelden. Zo ook de (sfeer)belichting van de zaal en het orkest, en het geluid van de speeches en aankondigingen. Voor een jubileumconcert hadden ze mooie beelden nodig voor bij bepaalde muziekstukken, en wilden ze de solisten uitvergroten op een groot scherm. Ramon heeft hiervoor de benodigde techniek geregeld en bediend. Ondertussen werkt Ramon voor opdrachtgevers in de evenementensector waarbij hij vergelijkbare klussen uitvoert.

Parallel hieraan kreeg Ramon tijdens Informatica op school les in websites (HTML). Een bekende van Ramon werkte bij een bedrijf dat in 2012 100 jaar bestond. Groot feest dus. Maar niemand in dat bedrijf die hierover iets kon schrijven op de website. Dus sindsdien klopte het bedrijf voor veranderingen op hun website bij Ramon aan. In 2017 is besloten om een nieuwe website te bouwen voor dit bedrijf.

Na het HAVO-diploma behaald te hebben, start Ramon in 2014 met de opleiding Mechatronica aan Fontys Hogeschool Engineering en Automotive te Eindhoven, welke hij begin november 2018 afgerond heeft.

Doordat Ramon steeds meer én serieuzere opdrachten kreeg, heeft hij Schreuders Technical Solutions opgericht. Vanaf 1 maart 2018 staat het ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.